Програмне забезпечення системи кібербезпеки розподіленої NPMD - Хохлов, Олексій Юрійович; Khokhlov, Alexey (ЦНТУ, 2021)
В даній кваліфікаційній бакалаврській роботі розроблено програмне забезпечення, яке призначено для системи кібербезпеки розподіленої NPMD. Метою розробки є програмне забезпечення системи кібербезпеки розподіленої NPMD. Результат роботи – програмна реалізація системи кібербезпеки розподіленої NPMD. В процесі роботи над програмною моделлю виконано аналіз існуючих апаратних та програмних засобів. В повній мірі описані всі компоненти розробленого програмного забезпечення. Розроблено зручний інтерфейс користувача. Наведені інструкції по роботі з програмними засобами. Програма може використовуватися на ПЕОМ архітектури IBM PC з ОС Windows ХР/Vista/7/8/10. Програму розроблено в середовищі Delphi 10.4 Sydney. In this bachelor's qualification, software has been developed that is designed for a distributed NPMD cybersecurity system. The purpose of the development is cybersecurity system software distributed by NPMD. The result is a software implementation of a distributed cybersecurity system NPMD. In the process of working on the software model, an analysis of existing hardware and software was performed. All components of the developed software are fully described. Developed user-friendly interface. Instructions for working with software are given. The program can be used on an IBM PC with Windows XP / Vista / 7/8/10. The program is developed in the environment of Delphi 10.4 Sydney.
Distributed NPMD cybersecurity system software
Keywords: кібербезпека; NPMD; cybersecurity