Мережі ЕОМ - Смірнов, В. В.; Смірнова, Н. В. (КНТУ, 2013)
Для студентів денної та заочної форми навчання, що вивчають навчальну дисципліну “Мережі ЕОМ” за напрямом підготовки 6.050102 «Комп’ютерна інженерія».