Філософія та її проблематика - Решетов, О. О.; Кирильчук, В. Т.; Стежко, З. В. (КНТУ, 2010)
Постановка питання про те, чи є філософія наукою, є неправомірною. Правильніше було б сказати, що науковість може бути суттєвою характеристикою філософії, не перетворюючи її в один з різновидів наукового знання.
Keywords: світогляд; міфологія; філософія; знання; наука