Світовий досвід залучення інвестицій у розвиток мобільного банкінгу - Єгупов, К. О. (Ексклюзив-Систем, 2019)
Автор проаналізувавши зарубіжний досвід розвитку мобільного банкінгу (WeBank, Starling Bank, Monobank) надає певні рекомендації і пропозиції щодо переваги використання мобільних додатків при взаємодії з банками та прибутковості інвестування у розвиток мобільних банків.
Keywords: мобільний банкінг; інвестиції; світовий досвід інвестицій; банковський продукт; WeBank; Starling Bank