Дослідження та програмна реалізація системи забезпечення безпеки критичних ресурсів АСУ ТП - Коробка, Станіслав Олексійович; Korobka, Stanislav (ЦНТУ, 2025)
В даній випускній кваліфікаційній роботі за другим (магістерським) рівнем вищої освіти розроблено програмне забезпечення, яке призначено для системи забезпечення безпеки критичних ресурсів АСУ ТП. Метою розробки є дослідження та програмна реалізація системи забезпечення безпеки критичних ресурсів АСУ ТП. Об’єктом дослідження є процес забезпечення безпеки критичних ресурсів АСУ ТП. Предметом дослідження є методи забезпечення безпеки критичних ресурсів АСУ ТП. In this final qualification work for the second (master's) level of higher education, software has been developed that is intended for the system for ensuring the security of critical resources of the ACS TP. The purpose of the development is the research and software implementation of the system for ensuring the security of critical resources of the ACS TP. The object of the research is the process of ensuring the security of critical resources of the ACS TP. The subject of the research is the methods for ensuring the security of critical resources of the ACS TP.
Research and software implementation of the system for ensuring the security of critical resources of the ACS TP
Keywords: комп’ютерна інженерія; критичні ресурси АСУ ТП; computer engineering; critical resources of the ACS TP