Параметри пристрою для заточування передньої поверхні гострокінцевих різців різцевої головки з нахиленими пазами - Надєїна, Е. В. (КНТУ, 2008)
В статті обґрунтовано використання для заточування різців різцевої головки з нахиленими пазами універсального обладнання. Приведено залежності для визначення положення паза в технологічному корпусі. In article it is presented application for sharpening of cutters tool heads with inclined grooves of the universal equipment. Dependences for definition of position of a groove in the technological case are resulted.
Keywords: передній кут; паз; різець