Перспективи розвитку кредитних спілок в Україні - Гаврилова, Н. В.; Грешнікова, М. О. (КНТУ, 2012)
У статті проаналізовано теоретичні аспекти сутності та особливості діяльності кредитних спілок. Визначено місце та значення кредитних спілок у фінансово-економічній системі України. Досліджено проблеми становлення й розвитку кредитних спілок, а також окреслено перспективи їх діяльності на вітчизняному кредитному ринку.
Keywords: фінансові установи; кредитна спілка; суб’єкт кредитної угоди; принципи діяльності кредитних спілок; ринок фінансових послуг