Дослідження та програмна реалізація системи відеоспостереження за технологією VSaaS - Кравчук, Оксана Вікторівна; Kravсhuk, Oksana (ЦНТУ, 2024)
В даній випускній кваліфікаційній роботі за другим (магістерським) рівнем вищої освіти розроблено програмне забезпечення, яке призначено для системи відеоспостереження за технологією VSaaS. Метою розробки є дослідження та програмна реалізація системи відеоспостереження за технологією VSaaS. Об’єктом дослідження є процес відеоспостереження за технологією VSaaS. Предметом дослідження є методи відеоспостереження за технологією VSaaS. Методи дослідження базуються на методах відеоспостереження, методах математичної статистики, методах розробки програмного забезпечення. Результат роботи – програмна реалізація системи відеоспостереження за технологією VSaaS. В процесі роботи над програмною моделлю виконано аналіз існуючих апаратних та програмних засобів. В повній мірі описані всі компоненти розробленого програмного забезпечення. Розроблено зручний інтерфейс користувача. Наведені інструкції по роботі з програмними засобами. Програма може використовуватися на ПЕОМ архітектури IBM PC з ОС Windows ХР/Vista/7/8/10. Програму розроблено в середовищі Delphi XE8. In this final qualification work on the second (master's) level of higher education the software which is intended for system surveillance technology VSaaS. The purpose of the development is the research and program implementation of the system surveillance technology VSaaS. The object of the study is the process surveillance technology VSaaS. The subject of the study is the methods surveillance technology VSaaS. Methods of research are based on methods surveillance technology VSaaS. The result of the work is the software implementation of the system surveillance technology VSaaS. In the process of working on a software model an analysis of existing hardware and software was performed. All components of the software developed are fully described. User-friendly user interface is developed. These are instructions for working with software. The program can be used on on a computer of architecture IBM PC from OS Windows ХР/Vista/7/8/10. The program was developed in the Delphi XE8 environment.
Research and program realization of the system surveillance technology VSaaS
Keywords: комп’ютерна інженерія; відеоспостереження; технологія VSaaS; computer engineering; video surveillance; technology VSaaS