Використання зарубіжного досвіду формування бюджетної системи - Фільштейн, Л. М. (КНТУ, 2008)
В статті досліджено зарубіжний досвід вирішення проблем формування бюджетної системи та реформування місцевого самоврядування.
Keywords: соціально–економічні процеси; бюджетна система; Європейська хартія; місцеве самоврядування; податки