Спосіб обробки евольвентних поверхонь парних циліндричних зубчастих коліс - Ковришкін, М. О.; Ковальчук, А. В. (ДП “Український інститут інтелектуальної власності”, 2019)
Винахід належить до галузі машинобудування, а саме до механічної обробки різанням циліндричним інструментом евольвентного профілю зубців циліндричних зубчастих коліс і може бути використаним для одночасної обробки, наприклад кінцевою фрезою, евольвентного профілю зубців парних циліндричних зубчастих коліс.