Економічна теорія. Робоча програма. 2 курс - Яковенко, Р. В. (КНТУ, 2016)
Посібник містить короткий курс макроекономіки та мікроекономіки. The manual contains the short course of macroeconomics and microeconomics.
Economics
Keywords: макроекономіка; мікроекономіка; зайнятість; ВВП; витрати виробництва; macroeconomics; microeconomics; employment; GDP; costs of production