Єдність мотивації навчання і учбової діяльності - Сотниченко, Т. А.; Підоренко, В. В. (КНТУ, 2009)
Стаття присвячується новому підходу до вивчання іноземної мови в сучасних умовах з урахуванням зовнішніх факторів навчання та внутрішніх мотивів тих, кого навчають. The article deals with a new approach to studying a foreign language in modern terms taking into account external factors of teaching and students’ internal reasons.
Keywords: учбова мотивація; теорія єдності мотивації навчання і учбової діяльності; діагностика рівня мотивації