Оцінка впливу генно-модифікованих організмів на стан здоров’я людини - Хоменко, Н. В.; Мартиненко, А. П. (КНТУ, 2010)
Досліджено проблему використання ГМО в Україні. Проаналізовані генно-інженерні підходи до створення інтенсивних технологій у харчовій промисловості. The problem of the use of GMO is investigational in Ukraine. Gene-engineerings approaches of creation of intensive technologies are analysed in food industry.
Keywords: генна інженерія; трансгенна соя; суспензії ГМР; ковбасні вироби