Лабораторний стенд для випробування робочих органів ґрунтообробних машин - Аулін, В. В.; Тихий, А. А.; Лізунов, С. М.; Бісюк, В. А.; Лисенко, С. В.; Кузик, О. В.; Aulin, V.; Tykhyi, A.; Lizunov, S.; Bisiuk, V.; Lysenko, S.; Kuzyk, O. (My University, 2010)
Лабораторний стенд для випробування робочих органів ґрунтообробних машин, що закріплені на напрямній. В робочому органі встановлений пристрій для подачі ультразвукових коливань. Лабораторный стенд для испытания рабочих органов грунтообрабатывающих машин, которые закреплены на направляющей. В рабочем органе установлено устройство для подачи ультразвуковых колебаний. Laboratory testbench for testing executive devices of earth development machines that are fixed on guide. In executive device a device for feeding ultrasonic vibrations is installed.