Розмірна обробка електричною дугою отворів складного контуру - Носуленко, В. І.; Юр’єв, В. В.; Nosulenko, V.; Yuriev, V. (КНТУ, 2015)
Розроблено, теоретично та експериментально досліджено і описано технологічні схеми формоутворення розмірної обробки електричної дуги (РОД) листових деталей складного контуру згідно класифікатора та фізико-технологічні характеристики процесу, його гідродинаміка, конструкції електрода-інструмента (ЕІ), як високоефективну альтернативу традиційним технологіям. The article is devoted to the development and improvement in dimensional processing electric arc holes of challenging when pumping circuit through the electrode-tool and the workpiece. In work the analysis of the known methods of processing of complex contour holes and their shortcomings etc.
Dimensional processing electric arc holes of complex contour
Keywords: електрична дуга; РОД; складний контур; заготовка; формоутворення; схеми; electricarc; complexcontours; workpiece; forming; schematic