Підвищення ефективності повітряного очищення зерна - Васильковський, О. М.; Петренко, Д. І. (КНТУ, 2005)
Стаття присвячена вирішенню питання підвищення ефективності розділення зернових сумішей повітряним потоком. Авторами запропонована концептуальна схема високопродуктивного повітряного сепаратора з надкритичною швидкістю повітряного потоку. The article is devoted to the decision question of rise efficiency division grain mixtures by the current of air. By authors the conceptual chart highly productive air separator with supercritical speed of current air offered.
Keywords: зерно; повітряне очищення; повітряний сепаратор; надкритична швидкість повітря