Українська спадщина: народні традиції, обряди та звичаї - Найдьонова, О. О. (ЦНТУ, 2024)
У передмові до читача укладач акцентує увагу до народних традицій, звичаїв та обрядів, пов'язаних з різними життєвими подіями які є не лише важливим елементом культурної спадщини, а й ключовим фактором у збереженні історичної пам'яті та духовного зростання народу. Документи кожного з розділів упорядковані в алфавітній послідовності розташування бібліографічних записів за загальною нумерацією (122 джерела українською мовою). Окремою структурною частиною видання є допоміжний матеріал, представлений іменним покажчиком. Бібліографічний опис та скорочення слів здійснено згідно з чинними державними стандартами України ДСТУ_ГОСТ_7_1_2006; ДСТУ_3582_2013. Видання адресоване широкому загалу користувачів: науковцям, студентам, вчителям, учням, методистам, батькам, бібліотечним працівникам.
Keywords: культурна спадщина; народні традиції; бібліографічний покажчик