Енергоефективність будівель. Практичні роботи - Пашинський, М. В.; Настоящий, В. А. (ЦНТУ, 2023)
Методичні рекомендації розроблені у відповідності до освітньо-професійної програми підготовки магістрів з галузі знань 19 «Архітектура та будівництво» та робочої програми курсу «Енергоефективність будівель» для спеціальності – 192 «Будівництво та цивільна інженерія» для усіх форм навчання. Студенти денної форми навчання (курс лекцій читається на першому курсі у І-му семестрі) у відповідності до даних методичних рекомендацій виконують ряд практичних робіт передбачених робочою програмою з даної дисципліни. Для студентів заочної форми навчання передбачено виконання деяких практичних робіт (за вказівкою викладача), що представляються у вигляді контрольних робіт. Зміст лекційного матеріалу, методичне забезпечення, засоби тестового контролю, у відповідності до структури викладання курсу «Енергоефективність будівель», наведено на сайті дистанційного навчання ЦНТУ moodle.kntu.kr.ua/.
Keywords: енергоефективність будівель; теплова ізоляція; теплотехнічний розрахунок; теплові відмови; осушувальна вентиляція; опір повітропроникності; розділ енергоефективності; теплостійкість приміщень; теплоізоляційна оболонка; опір теплопередачі