Обґрунтування параметра оптимізації фракціонування сухої листостеблової маси - Лисенко, Д. М.; Lysenko, D. (КНТУ, 2011)
У статті наведено обґрунтування параметра оптимізації процесу фракціонування сухої листостеблової маси. In article are substantiation of the parameter of optimization of process fractionation dry leafy mass.
Substantiation for the optimization parameter fractionation of dry leafy mass
Keywords: сухе фракціонування; параметр оптимізації фракціонування; стеблова фракція; листова фракція