Стандартизація і метрологія в будівництві. Практичні роботи - Пашинський, В. А. (ЦНТУ, 2023)
Наведені рекомендації з методики та приклади виконання індивідуальних завдань на практичних заняттях з дисципліни "Стандартизація і метрологія в будівництві". Запвдання зорієнтовані на набуття умінь користуватися нормативними документами, зокрема Державними будівельними нормами України та Державними стандартами України, отримання практичних навичок вибору засобів вимірювання для забезпечення необхідної точності результатів вимірювань у процесі дослідженб будівельних матеріалів і виробів.
Keywords: стандарти; будівельні норми; методи вимірювань; точність вимірювань