Принципові відмінності аудиту фінансової звітності та операційного аудиту як виду завдань з надання впевненості - Шалімова, Н. С.; Андрощук, І. І. (Наука і освіта, 2009)
В статті висвітлено сутність операційного аудиту та його місце в складі завдань з надання впевненості. Виділені принципові відмінності у проведенні аудиту фінансової звітності та операційного аудиту на підставі аналізу положень Міжнародних стандартів аудиту, Міжнародних стандартів завдань з надання впевненості, які не є аудитом чи оглядом фінансової звітності, Міжнародної концептуальної основи завдань з надання впевненості.
Keywords: завдання з надання впевненості; аудит фінансової звітності; операційний аудит