Порядок призначення та проведення судово-економічних експертиз у межах господарського провадження - Пугаченко, О.; Пильникова, Я.; Зоц, М. (Центрально-Українське видавництво, 2023)
Узагальнено види судових експертиз з економічних питань. Розглянуто хто може бути експертом та права судових експертів у межах господарського провадження. Досліджено порядок призначення експертизи судом та проведення експертизи на замовлення учасників справи. Проаналізовано види судової експертизи згідно Інструкції про призначення та проведення судових експертиз та експертних досліджень та Господарського процесуального кодексу України.
Keywords: судово-економічна експертиза; призначення та проведення судово-економічних експертиз; господарське провадження; Господарський процесуальний кодекс України; види судової експертизи