Фінансова санація сільськогосподарських підприємств: методологічний та регіональний аспекти - Бурлака, Ю. М. (КНТУ, 2008)
У статті проаналізовано фінансово-економічні умови діяльності сільськогосподарських підприємств, оцінено їх сучасний фінансовий стан, виявлено ознаки фінансової нестабільності, визначено вплив чинників на фінансове оздоровлення. The financial-economical terms of agricultural enterprises activity are analyzed, their contemporary financial state, is evaluated the signs of financial instability, found out are the influence of factors on the financial making healthy has been defined.
Keywords: фінансова санація; кризові явища; криза; ознаки фінансової нестабільності