Напрямки оптимізації процесу управління структурою капіталу підприємства - Попов, В. М.; Безрученко, К. І.; Popov, V.; Bezruchenko, К. (КНТУ, 2012)
В статті розглянуто теоретичні підходи до визначення поняття „капітал підприємства” та механізми управління ним, обґрунтовано підходи до оптимізації структури капіталу, які, зокрема, передбачають максимізацію рівня рентабельності сукупного власного капіталу та формування допустимого рівня фінансової стійкості підприємства. In the article the theoretical going is considered near determination of category «capital of enterprise» and management mechanism by him, going is grounded near optimization capital structures which foresee maximization of level of profitability of the combined property asset and forming of possible level of financial stability of enterprise.
Directions optimization of process of management a capital of enterprise structure
Keywords: капітал підприємства; пасиви підприємства; управління капіталом; структура капіталу; власний капітал; фінансова стійкість; фінансовий важіль; рентабельність