Ринок екострахування в контексті екологічного імперативу глобалізації - Бублик, М. І. (КНТУ, 2008)
У роботі досліджено проблеми становлення ринку екологічного страхування в умовах глобалізації економіки. Проаналізовано механізми формування ринку екострахування. Запропоновано шляхи його розвитку. Problems of becoming of ecological insurance market are investigated in the paper. The mechanisms of forming of eco-insurance market are analyzed. The ways of its development are offered.
Keywords: ринок; екологічне страхування; правовий механізм; інформаційне поле