Оптимізація витрат на гарантійний ремонт та сервісне обслуговування - Нечай, Н. М.; Nechay, N. (КНТУ, 2009)
Висвітлено проблеми обліку та оптимізації витрат на гарантійний ремонт та сервісне обслуговування. Надано рекомендації стосовно формування моделі інформаційного забезпечення управління витратами. The problems of account and optimization of charges are reflected on guarantee repair and service. Given recommendation in relation to forming of model of the informative providing of management charges.
Optimization of charges on guarantee repair and service
Keywords: управління витратами; невиробничі витрати; витрати на гарантійний ремонт та обслуговування; оптимізація витрат на гарантійний ремонт та серівсне обслуговування