Програмне забезпечення системи моніторингу та сигналізації TCP/IP з’єднань на основі ESP32 з підтримкою JSON-шаблонів - Маленко, Андрій Ігорович; Malenko, Andrii (ЦНТУ, 2025)
В даній випускній кваліфікаційній роботі за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти розроблено програмне забезпечення, яке призначено для системи моніторингу та сигналізації TCP/IP з’єднань на основі ESP32 з підтримкою JSON-шаблонів. Метою розробки є програмне забезпечення системи моніторингу та сигналізації TCP/IP з’єднань на основі ESP32 з підтримкою JSON-шаблонів. Результат роботи – програмна реалізація системи моніторингу та сигналізації TCP/IP з’єднань на основі ESP32 з підтримкою JSON-шаблонів. В процесі роботи над програмною моделлю виконано аналіз існуючих апаратних та програмних засобів. В повній мірі описані всі компоненти розробленого програмного забезпечення. Розроблено зручний інтерфейс користувача. Наведені інструкції по роботі з програмними засобами. Програма може використовуватися на ПЕОМ з ОС Windows 10/11. Програму розроблено в середовищі Python. In this final qualification work for the first (bachelor's) level of higher education, software has been developed, which is intended for the monitoring and signaling system of TCP/IP connections based on ESP32 with support for JSON templates. The purpose of the development is the software for monitoring and signaling system of TCP/IP connections based on ESP32 with support for JSON templates. The result of the work is the software implementation of the monitoring and signaling system of TCP/IP connections based on ESP32 with support for JSON templates. In the process of working on the software model, an analysis of existing hardware and software was performed. All components of the developed software are fully described. A user-friendly interface has been developed. Instructions for working with the software are provided. The program can be used on PCs with Windows 10/11. The program is developed in the Python environment.
Software for monitoring and signaling system of TCP/IP connections based on ESP32 with support for JSON templates
Keywords: комп’ютерна інженерія; моніторинг та сигналізація TCP/IP з’єднань; computer engineering; monitoring and signaling of TCP/IP connections