Пристрій для зміцнення зовнішніх поверхонь деталей вигладжуванням - Наливайко, В. М.; Щербина, А. М.; Чайковський, О. Б.; Солових, Є. К.; Nalyvaiko, V.; Shcherbyna, A.; Chaikovskyi, O.; Solovykh, Y. (My University, 2001)
Пристрій для зміцнення поверхонь деталей вигладжуванням містить привід деталі, вузол закріплення інструменту, навантажувальне пристосування. Пристрій має окремий механізм для обертання інструменту навколо своєї осі, при цьому останній складається з двох частин - державки і деформуючої пластини. Устройство для укрепления поверхностей деталей выглаживанием содержит привод детали, узел закрепления инструмента, погрузочное приспособление. Устройство имеет отдельный механизм для вращения инструмента вокруг своей оси, при этом последний состоит из двух частей – державки и деформирующей пластины. A device for strengthening of the surfaces of components by smoothing contains a drive of component, a unit of fastening of tool, a loading facility. The device has a separate mechanism for rotating the tool around its axis, in this case the latter consists of two parts - a bracket and a deforming plate.
Keywords: деформуюча пластина; деформирующая пластина; deforming plate