Методичні аспекти аудиту зовнішньоекономічної діяльності підприємств - Назарова, Г. Б.; Nazarova, G. (КНТУ, 2010)
У статті узагальнено основні напрями аудиту зовнішньоекономічної діяльності підприємств і визначено методику аудиту експортно-імпортних операцій. Встановлено особливості правового ведення зовнішньоекономічної діяльності, які суттєво впливають на організацію аудиту. Розроблено порядок і послідовність дій аудитора для одержання необхідних аудиторських доказів при перевірці зовнішньоекономічної діяльності. orked out the audit of export-import operations. It is determined the features of legal introduction of foreign-economic activity which influence essentially the audit organization. It is worked out the procedure of auditor action to receive the necessary audit prooves during carrying out the audit of foreign-economic activity enterprises.
Method aspects of the audit of foreign-economic activity enterprises
Keywords: аудит; аудиторські докази; методика; експортно-імпортні операції; зовнішньоекономічна діяльність; іноземна валюта