Методологічні аспекти відтворення людського капіталу - Насипайко, Д. С. (КНТУ, 2008)
В статті розглянуто три фази відтворення людського капіталу, їх взаємодію між собою, а також наведено методологічну схему цього процесу.In the article three periods of the reproduction of the human capital, their interaction mutual influence, and also the methodological schema for this process are shown.
Keywords: відтворення людського капіталу; менеджмент людських ресурсів