Теорія і практика аналізу показників інвестиційної сфери регіону - Сухомлин, М. О. (КНТУ, 2007)
Стаття присвячена розгляду та аналізу системи показників, що характеризують інвестиційну діяльність та її вплив на розвиток регіону. Здійснено аналіз інвестиційних процесів на національному та регіональному рівні з метою виявлення проблем та формування заходів щодо активізації внутрішніх та зовнішніх джерел інвестування регіональної економічної системи. The article discloses the analysis of the system of the indicators which characterize investment activity and its influence on the development of the region. The analysis of the investment processes on the national and regional levels has been carried out in order to recognize problems and to form activities for the activation of inner and outer sources of investment of the regional economic system.
Keywords: інвестування; інвестиційна діяльність; інвестиційний клімат; інвестиційні ресурси; основний капітал; регіональна економіка