Вартість підприємства та її оцінка - Міокова, Г. І.; Miokova, G. (КНТУ, 2012)
У статті розглядається сутність та необхідність оцінки вартості підприємства. Приділено увагу методам визначення вартості підприємства та особливостей їх використання в сучасних умовах. Article addresses the essence and the need valuation company, attention to methods for determining the cost of the enterprise's features and uses of in modern conditions.
The cost of the enterprise and its evaluation
Keywords: вартість підприємства; методи оцінки; мета оцінки; підхід; заснований на оцінці потенційних доходів підприємства; майновий підхід; ринковий підхід