Особливості формування культури рухів на заняттях з фізичного виховання у студентів педагогічних вузів - Балан, М. М. (КНТУ, 2012)
В підготовчому матеріалі по темі “ Особливості формування рухів на заняття з фізичного виховання у студентів педагогічних вузів ” автор розкриває сутність проблеми розвитку пластичності рухів та красоти рухових дій у студентів на заняттях з фізичного виховання. В експериментальному дослідженні просліджується, що вузівські програми по фізичному вихованню передбачають не тільки фізкультурно-оздоровчий напрямок, технічне і тактичне оволодіння окремими видами спорту, тощо. Автор сподівається, що при творчому підході навчальної програми “професійно-педагогічна та професійно-прикладна підготовка” зможе розширити простір для розвитку пластичності рухів та культури рухових дій студентів педагогічних вузів.
Keywords: сутність розвитку; проблеми рухів