Алгоритми та методи обчислень. Лабораторні роботи - Лисенко, І. А.; Резніченко, В. А. (ЦНТУ, 2025)
Методичні рекомендації висвітлюють організаційні та практичні аспекти виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни “Алгоритми та методи обчислень” для студентів денної та заочної форм навчання за спеціальностями 122 “Комп’ютерні науки” та 123 «Комп’ютерна інженерія», а також рекомендації щодо ходу виконання робіт, підготовки та представлення отриманих результатів.
Keywords: алгоритмічний аналіз; алгоритм розв’язання; прикладна задача; чисельний аналіз; чисельний метод