Проект організації технічного обслуговування і ремонту машинно-тракторного парку у ФГ «Бойченко Світлана Андріївна» с. Івано-Благодатне Кропивницького району Кіровоградської області з розробкою складу для зберігання паливо-мастильних матеріалів - Кунерт, Олександр Олександрович; Kunert, Oleksandr (ЦНТУ, 2023)
У кваліфікаційній роботі, що розроблена, освітлені питання, пов’язані з організацією роботи структурних ланок господарства. А саме виконано аналіз стану машинно-тракторного парку і розроблені заходи по організації технічного обслуговування і ремонту тракторів. Розраховано потребу в паливно-мастильних матеріалах і резервуарах нафтоскладу та виконано його планування. Виконано необхідні конструкторські розрахунки пристрою для закріплення корпусних деталей при виконанні механічній обробці їх поверхонь. Виконано складальне креслення пристрою та креслення основних його деталей. In the qualification work that was developed, issues related to the organization of the work of the structural units of the economy are clarified. Namely, an analysis of the condition of the machine and tractor park was performed and measures were developed to organize maintenance and repair of tractors. The need for fuel and lubricants and oil storage tanks was calculated and its planning was carried out. The necessary design calculations of the device for fixing the body parts during mechanical processing of their surfaces have been performed. The assembly drawing of the device and the drawing of its main parts have been completed.
The project of the organization of maintenance and repair of the machine and tractor park in the FG "Boichenko Svitlana Andriivna" village. Ivano-Blagodatne of the Kropyvnytskyi district of the Kirovohrad region with the development of a warehouse for storing fuel and lubricants
Keywords: технічне обслуговування і ремонт; машинно-тракторний парк; maintenance and repair; machine and tractor park