Інноваційні зміни у змісті праці та зайнятості населення в умовах цифровізації - Куликов, Г. О. (ЦНТУ, 2025)
Тези доповіді III Всеукраїнської науково-практичної конференції «Актуальні проблеми економіки та підприємництва в умовах викликів і загроз».
Keywords: інновації; зайнятість населення; цифровізація; підвищення продуктивності праці; ринок праці