Спосіб відновлення деталей - Аулін, В. В.; Кузик, О. В.; Кропівний, В. М.; Лисенко, С. В.; Гриньків, А. В.; Бруцький, О. П.; Aulin, V.; Kuzyk, O.; Kropivnyi, V.; Lysenko, S.; Hrinkiv, A.; Brutskyi, O. (My University, 2017)
Спосіб відновлення деталей включає наплавлення зношених поверхонь сплавом "сормайт №2". Після наплавлення деталі піддають лазерній термоциклічній обробці.
Method of restoring parts
Keywords: лазер; термоциклічна обробка; laser; thermocycling