Управління динамічними характеристиками технологічної оброблювальної системи при точінні (тези доповіді) - Петраков, Ю. В.; Лисенко, О. В.; Petrakov, Y.; Lysenko, О. (КДТУ, 2003)
В тезах представлені результати експериментальних досліджень спеціального різця, який реалізує динамічне гасіння коливань технологічної оброблювальної системи при точінні з одночасним управлінням точністю формоутворення у поперечному перетині деталі. The abstracts present the results of experimental studies of a special cutter that implements dynamic damping of vibrations of the technological processing system during turning with simultaneous control of the accuracy of shaping in the cross-section of the part.
Control of the dynamic characteristics of the technological processing system during turning (report abstract)
Keywords: точіння; динамічні характеристики; технологічна оброблювальна система; turning; dynamic characteristics; technological processing system