Аналіз сучасного стану та ефективності фінансового забезпечення наукових досліджень та інновацій в Україні - Даниленко, С. М.; Danylenko, S. (КНТУ, 2010)
У статті здійснений аналіз сучасного стану і ефективності фінансового забезпечення наукових досліджень і інновацій в Україні, а також проаналізовано його зв’язок з конкурентоспроможністю економіки держави. Досліджено тенденції динаміки кадрового потенціалу науки та інноваційну активність промислових підприємств України. In the article the analysis of the modern state and efficiency of the financial providing of scientific researches and innovations is carried out in Ukraine, and also his connection is analysed with the competitiveness of economy of the state. The tendencies of dynamics of skilled potential of science and innovative activity of industrial enterprises of Ukraine are investigational.
An analysis of the modern state and efficiency of the financial providing of scientific researches and innovations is in Ukraine
Keywords: конкурентоспроможність; фінансове забезпечення; наукові дослідження; інновації; дослідно-конструкторські роботи