Види цифрових банківських кредитних інновацій - Іванча, Я. В. (ЦНТУ, 2024)
Описуються види цифрових банківських кредитних інновацій.
Keywords: банківський менеджмент; класифікація цифрових банківських кредитних інновацій; банківська послуга