Ринок страхування життя в Україні: тенденції та європейський досвід - Ляшенко, Н. В.; Lyashenko, N. (КНТУ, 2010)
Досліджено ринок страхування життя та його роль у сучасній економіці, виявлено негативні чинники, які стримують розвиток страхових послуг та причини недоліків державного регулювання ринку страхування життя в Україні. Визначено шляхи вирішення існуючих проблем з урахуванням позитивного арубіжного досвіду. The market of life insurance and its role is investigated in market economy,its negative factors are revealed, which restrain the development of insurance services and reasons for drawbacks of government regulation in life insurance in Ukraine. The ways of solutions of exsiting problems are defined taking into account the positive foreign experience.
Market of life insurance in Ukraine: tendency and european experience
Keywords: страхування життя; ринок страхування життя; страхові компанії "Life"; державне регулювання; фінансова безпека