Установка для дослідження взаємодії абразивного середовища з робочими органами машин - Аулін, В. В.; Тихий, А. А.; Бобрицький, В. М.; Лисенко, С. В.; Кузик, О. В.; Заїка, С. М.; Голуб, Д. В.; Aulin, V.; Tykhyi, A.; Bobrytskyi, V.; Lysenko, S.; Kuzyk, O.; et al. (КНТУ, 2012)
Установка для дослідження взаємодії абразивного середовища з робочими органами машин складається з ємності, прозорої бічної грані і досліджуваного зразка. Її додатково обладнано приводом та напрямною, а на досліджуваний зразок встановлено екран з прозорого матеріалу у горизонтальній площині. Установка для исследования взаимодействия абразивной среды с рабочими органами машин состоит из емкости, прозрачной боковой грани и исследуемого образца. Она дополнительно оборудована приводом и направляющей, а на исследуемый образец установлен экран из прозрачного материала в горизонтальной плоскости. A device for study of abrasive medium with executive devices of machines comprises a vessel, transparent side facet and the sample under investigation. Additionally it is equipped with a drive and a guide, and to the sample under investigation a screen made of transparent material is installed in horizontal plane.
Keywords: абразивне середовище; взаємодія абразивного середовища з робочими органами машин