Особливості інформаційного забезпечення завиткового живильника як керованого об’єкта - Кондратець, В. О.; Кондратец, В. А.; Kondratets, V.; Мацуй, А. М.; Мацуй, А. Н.; Matsui, A. (ДВНЗ "КНУ", 2011)
На базі отриманої математичної моделі завиткового живильника як керованого об’єкта показано, що в ньому виникають значні запізнювання, які вносять суттєві додаткові помилки у результати інформаційного забезпечення. На базе полученной математической модели улиткового питателя как управляемого объекта показано, что в нем возникают значительные запаздывания, которые вносят существенные дополнительные ошибки в результаты информационного обеспечения. Based on the obtained mathematical model of the cochlear feeder as a controlled object, it is shown that significant delays occur in it, which introduce significant additional errors in the results of information support.
Особенности информационного обеспечения улиткового питателя как регулируемого объекта
Features of information support for the cochlear feeder as a regulated object
http://journal.knu.edu.ua/index.php/vknu/article/view/376
Keywords: інформаційне забезпечення; завитковий живильник; математична модель; керований обєкт