Психологія розвитку та самоменеджменту - Липчанський, В. О.; Тушевська, Т. В. (ЦНТУ, 2024)
Містить програму курсу «Психологія розвитку та самоменеджменту»; плани лекційних занять; зміст практичних занять, що включають питання для підготовки та обговорення, а також практичні завдання; рекомендації щодо організації самостійної та індивідуальної роботи студентів; список рекомендованої літератури для вивчення дисципліни.
Keywords: психологія розвитку; психологія самоменеджменту; самоменеджмент; практичні заняття; самостійна робота