Сталий розвиток підприємництва: інтеграція екологічних ініціатив у бізнес-моделі торговельних компаній - Ливадний, Д. С. (ЦНТУ, 2025)
Тези доповіді III Всеукраїнської науково-практичної конференції «Актуальні проблеми економіки та підприємництва в умовах викликів і загроз».
Keywords: розвиток підприємництва; інтеграція екологічних ініціатив; торговельні компанії; бізнес-моделі; торговельний бізнес; екологічні ініціативи