Креативні методи навчання іноземних мов у ВНЗ у сучасних умовах - Рацул, А. В. (КНТУ, 2013)
Стаття присвячена огляду сучасних тенденцій розвитку методів викладання іноземних мов.
Keywords: навчальний процес; креативні методи; креативний підхід