Деякі принципи раціонального легування і термічної обробки швидкоріжучих сталей - Галико, А. В. (КНТУ, 2011)
У статті розглядається сучасний стан і напрямки розробки нових продуктивних і економічних швидкоріжучих сталей та їх термічної обробки
Keywords: процес обробки металів різанням; різальний інструмент; металообробка; теплостійкость; різальні властивості сталей; створення швидкоріжучих сталей