Перспективи розвитку недержавного пенсійного забезпечення в Україні - Сибірцев, В. В. (ХНЕУ, 2010)
Розглянуто основні переваги участі роботодавців та працівників у недержавному пенсійному забезпеченні. The advantages of nongovernment pension provision for employers and employees are grounded.
Keywords: недержавне пенсійне забезпечення; податкові пільги