Енергозбереження та використання поновлюваних джерел енергії. Частина 1. Конспект лекцій - Жесан, Р. В.; Голик, О. П. (ЦНТУ, 2023)
Забезпечення здобувачів вищої освіти комплексом знань, умінь та навичок, необхідних для застосування в професійній діяльності у сфері використанням різних видів енергії та різноманітних енергетичних пристроїв і обладнання; ознайомлення із існуючими та перспективними методами енергозбереження; принципами, способами та особливостями використання поновлюваних (відновлюваних) джерел енергії, що застосовуються для задоволення потреб сучасного виробництва; формування навичок системного підходу до створення та використання сучасних енергетичних засобів, наукових досліджень, адміністративно-організаційного управління.
Конспект лекцій навчальної дисципліни «Енергозбереження та використання поновлюваних джерел енергії» для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» 1-го освітнього рівня «бакалавр».
Keywords: енергозбереження; джерела енергії; навантаження; графік навантажень; енергетичні потреби; паливо; електричні станції; якість енергії; потенціал; енергетичні ресурси