Потенціал конкурентоспроможності підприємства (на прикладі ПАТ НВП «Радій» м. Кропивницький) - Головата, Оксана Олександрівна; Holovata, Oksana (ЦНТУ, 2024)
У вступі обґрунтовано актуальність теми, визначено мету, об’єкт, і предмет дослідження. В першому розділі розглянуті теоретико-методологічні засади потенціалу конкурентоспроможності підприємства, досліджено сутність, управління та структуру КПП. В другому розділі проведено аналіз господарської діяльності ПАТ НВП «Радій», оцінка ефективності потенціалу конкурентоспроможності підприємства, визначено, що підприємство розвивається. В третьому розділі запропоновані заходи та рекомендації підвищення потенціалу конкурентоспроможності підприємства, зокрема проект з відновлюваної енергетики для ПАТ НВП «Радій». Запровадження заходів дасть можливість ПАТ НВП «Радій» підвищити потенціал конкурентоспроможності підприємства. The introduction substantiates the relevance of the topic, defines the purpose, object, and subject of the study. In the first chapter, the theoretical and methodological foundations of the enterprise's competitiveness potential are considered, the essence, management and structure of the checkpoint are investigated. In the second chapter, an analysis of the economic activity of Research and Production Corporation «Radiy» was carried out, an assessment of the effectiveness of the enterprise's competitiveness potential was carried out, and it was determined that the enterprise is developing. In the third section, measures and recommendations for increasing the competitiveness potential of the enterprise are proposed, in particular, a renewable energy project for RPC «Radiу». The introduction of measures will make it possible for RPC «Radiу» to increase the competitiveness potential of the enterprise.
Potential of competitiveness of the enterprise
Keywords: аналіз; інновації; конкурентоспроможність; підприємство; потенціал; analysis; innovation; competitiveness; enterprise; potential